Ik ga naar de stad om een nieuw overhemd te kopen. Doordeweeks loopt er niet zoveel volk door de winkelstraten dus het zal overal lekker rustig zijn en dat winkelt een stuk sneller. Ik loop een herenkleding winkel binnen, je hoort meteen zo’n irritant belletje, en begroet het personeelslid. Een jonge knappe meid. Mooi lijf, borsten recht vooruit in een strak bloesje bovenop een goed aansluitende spijkerbroek. ‘Hey goedemiddag, kom je lekker rond kijken?’ klinkt er door de rustige winkel. Ik knik, glimlach naar haar en zeg dat ik dat inderdaad even kom doen. Ik loop een rondje door de niet al te grote winkel als mijn oog valt op een mooi overhemd. Ik pak mijn maat uit het rek als de verkoopster op mij afloopt. ‘Zit je maat er tussen of kan ik even helpen?’ Ik kijk weer glimlachend naar haar, hang het overhemd terug en zeg dat ze wel mag helpen. ‘Het is niet zo druk vandaag? Help me maar hoor!’ zeg ik haar flirtend. ‘Nee. Het is doodstil in de stad, ik heb vanochtend welgeteld 1 klant gehad dus ik ben blij dat ik kan helpen’. Ze bekijkt me van top tot teen en zegt dan dat ik volgens haar een L heb. Ze pakt ‘m uit het rek en wijst me de weg naar de paskamer achter in de hoek van de winkel. Ik stap de paskamer in als ze achter me staat. Ze pakt het gordijn vast en zegt gekscherend dat het gordijn met ‘deze drukte’ niet eens dicht hoeft. Toch doet ze ‘m voor driekwart dicht en doet een paar passen weg. ‘Zal ik nog meer mooie overhemden voor je pakken?’ Ik zeg dat dat goed is als ik mijn bovenkleding uittrek. Ik doe het overhemd aan als ze alweer terugkomt. Brutaal stapt ze half de paskamer in om de andere overhemden op te hangen. Ze draait zich om en terwijl ik net alle knoopjes dicht heb zitten controleert ze deze even. ‘Hij staat je goed, zit lekker om je lijf. Draai eens een rondje?’ Enigzins verbaasd doe ik wat ze vraagt. ‘Ja, het staat je zeker goed. Zullen we de anderen ook even aandoen?’ Ze begint van bovenaf de knoopjes één voor één los te maken. Ik kijk haar in de ogen aan en voorzichtig leg ik mijn handen op haar heupen. Ze knoopt rustig verder alles open als ik mijn met mijn handen haar blouse uit haar broek trek en op zoek ga naar de knoopjes. ‘Hmm, dat kan natuurlijk ook’ zeg ze zachtjes. Als ze al mijn knoopjes los heeft, trekt ze het overhemd bij mij uit. Als ik het laatste knoopje van haar blouse open heb klappen haar borsten er zowat uit. ‘Hmm, als het zo rustig is heb je misschien wel tijd om mij wat intensiever te laten zien wat er allemaal in het assortiment zit?’. Ze legt haar hand in mij nek, drukt mijn naakte bovenlijf tegen haar borsten aan en begint mij gepassioneerd te zoenen. Onze tongen raken dansend verstrengeld in elkaar. Mijn handen glijden over haar lichaam en voelen goed aan haar welgevormde lijf. Haar handen glijden over mijn rug, over mijn billen en ze glijdt zachtjes maar gericht over mijn groeiende pik. Ik knijp in haar billen als ze dat doet en zoek met beide handen haar borsten op. Wat een heerlijke meid. Ik trek haar blouse omlaag en knip met 1 hand haar bh los. Haar heerlijke borsten staan recht vooruit met twee heerlijke spenen. Ik grijp met een hand haar op haar achterhoofd en het tongen word agressiever. Met mijn andere hand masseer ik een borst. Door mijn broek heen blijft ze mijn groeiende pik bewerken. Één voor één neem ik haar spenen in mijn mond. Ik zuig erop, bijt er op en lik er aan. Ze kreunt als ze besluit mijn broek los te maken. Het valt niet mee om mijn broek uit te krijgen met zo’n harde pik als dat ik heb. Ze zakt door haar knietjes en het lukt haar. Ze schrikt als ze de omvang van mij ziet. Haar verbazing maakt snel ruimte voor geiligheid. Ze pakt mijn schaft, drukt mijn pik tegen mijn buik, knijpt erin en begin gehurkt er zachtjes aan te trekken. ‘Oh mijn God, wat een apparaat’. Ik probeer haar borsten nog te kneden maar dat lukt me niet. Al ze wat trekken en knijpend met mijn pik heeft gespeeld, likt ze mijn hele schacht voordat ik haar warme lippen mijn eikel voel omklemmen. Wat een heerlijkheid. Haar lippen zitten strak om mijn paars kloppende eikel en ik voel naast haar gezuig haar tong. ‘Ooh, wat goed, wat lekker…’. Ze smakt erover en ik kan het niet laten om, als ik even met mijn handen door haar haar ga, zachtjes haar mond wat verder over mijn pik te drukken. Ze kan het wel waarderen, ik voel mezelf langzaam pijpend haar keeltje binnen glijden. Ik ga het niet heel lang volhouden. Deze meid is ervaren, alsof ze me aanvoelt, en ze voert het tempo op. Ze trekt aan mijn stam terwijl ze zuigend en slurpend mijn eikel bewerkt. 5, 6 dikke stralen komen eruit. Een beetje in haar mond, over haar kin, veel op haar borsten. ‘Aaaah wat doe je met me’. Ze trekt nog even door en likt dan aan mijn half harde pik en restant zaad weg. ‘Oh, dat was heerlijk’ zeg ik tegen haar. Ze komt overeind, knoopt haar broek los als ze zegt dat we nog niet klaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *