Het was zaterdagochtend, ik was in de tuin bezig met onderhoud toen mijn vrouw naar buiten kwam in een erg kort strak dun geel jurkje met een grote decolleté waar haar E-cup bijna uithing, het jurkje was zo dun dat je zag haar tepelhoven en schaamlippen er doorheen, ze had er sexy pumps onder aan met hoge hakken en ik keek er goedkeurend naar want ik wist dat ze naar een oude ex vriend ging waar ze sinds een jaar weer regelmatig lekker mee sexte. Terwijl ze me gedag kwam zeggen en ik haar veel plezier en genot wenste zag ik dat onze lekkere geile buurvrouw ons zag en hoorde vanuit hun slaapkamer. Ik zag haar in haar badjas staan met grote ogen kijkend naar mijn sexy vrouw en ze likte haar lippen. Ondertussen liep mijn vrouw de tuin uit en riep dat ze pas over 2 uur gevuld en bevredigd thuis zou komen waarna ik de buurvrouw met open mond zag staan, ik knipoogde naar haar en ging weer verder in de tuin.

Even later hoorde ik de buurman tegen zijn vrouw zeggen dat hij met een vriend de hele dag ging vissen en niet veel later ging de schuttingdeur open, de buurvrouw kwam onze tuin ingelopen in haar badjas met 2 kopjes koffie in haar handen “even lekker een bakkie doen met wat lekkers erbij” zei ze terwijl ze de koffie op tafel zette en met haar badjas open ging zitten. Ik ging bij haar zitten, keek naar haar naakte lichaam, zag dat haar tepeltjes keihard waren, nam een slok van de koffie en voelde mijn pik groeien. Ze keek me aan en zei “wat liep je vrouw er heerlijk sexy bij, kon zelfs van boven zien dat ze weer geen ondergoed aan had en haar tieten sprongen bijna uit haar jurkje” ik knikte en antwoorde dat ze het goed gezien had “mag ik je wat vragen buurman?” Vroeg ze “Hoorde ik jou haar veel plezier en genot toewensen en riep zij dat ze pas over 2 uur gevuld en bevredigd thuis zou komen?” Ik keek haar aan en zei dat ze dat goed had gehoord en ik vertelde haar over dat mijn vrouw weer contact had gekregen met een oude scharrel van haar via social media, dat die scharrel een jaar geleden op visite kwam, dat ze die avond met elkaar gesext hadden terwijl ik toekeek en ze sindsdien regelmatig met elkaar sexen hier thuis of bij hem thuis. De buurvrouw zat te luisteren met een geile blik in haar ogen en langzaam gingen haar benen wijd waardoor ik haar mooie natte kutje zag.

Toen ik alles verteld had kreunde Debby de buurvrouw “jou vrouw is echt een geil sletje en jij weet het en je geniet ervan”, ik dronk mijn koffie op en zei lachend “klopt ze is al sinds de brugklas een nymfomaan, sext met iedereen die wilt, ze heeft de sex met anderen nodig en ik vindt dat geil om te weten of te zien. Ja ik hou van mijn sletje” waarop Debby lachte en ook haar koffie opdronk terwijl ik met mijn handen haar b-cup tieten streelde. “Mag ik je een geheimpje vertellen buurman” zei ze ineens “ik ben de laatste jaren ook een sletje geworden, ben Gerard al vaak ontrouw geweest met meerdere jongens en mannen en hij weet het niet” ik keek haar aan en zei dat we dat vermoeden al hadden na de hete zwoele avond waarin zij zich zo heerlijk makkelijk aanbood en geil genoot van ons. Ze bloosde, keek naar mijn korte broek, zag weer mijn stijve pik duidelijk zitten, kwam naar voren, begon me te zoenen en ondertussen maakte ze mijn broek open. Ik stopte met zoenen, ging staan, ze trok meteen mijn korte broek naar beneden, mijn pik schoot tevoorschijn omdat ik weer geen boxershort eronder aan had, ze likte mijn grote eikel, likte mijn harde stam, likte mijn grote ballen, nam mijn ballen stuk voor stuk in haar mond, zoog erop, likte weer mijn stam, nam mijn eikel in haar pijpmondje en begon me heerlijk te pijpen. Ik kreunde dat ze een pijpsletje was, daardoor begon ze nog heftiger te pijpen terwijl ze me met geile oogjes aankeek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *