Was mee met mijn vriendin op vakantie, haar ouders en broertje op hun boot. Al eerder mee geweest. Lagen in een kanaal, prachtige plek, kon het goed vinden met hen. Lieve schatten. Ze wisten dat het bij mij thuis niet zo maar vanzelfsprekend was dat wij ieder jaar op vakantie gingen. Ze namen mij gewoon mee, was een soort kind van hen. Was in de middag, het was warm, geen zin meer te zonnen. Vroeg aan Anne of ze zin had een stukje met de kano te gaan varen. Bleef liever zonnen. Jammer, zo’n mooi gebied, misschien dat haar broertje mee wilde. Zat op zijn spelcomputer. ‘Jasper, hij kijkt op, wil jij anders mee met de kano’? ‘Je zus heeft geen zin, ga liever niet alleen, je moet niks hoor’.

‘Elke, ik ga wel mee, genoeg van dit spelletje, weet hier wel een mooie route en plekjes’. ‘Gaaf dat jij mee wil’.
‘Hier, we kregen een mand mee met drinken en hapjes, voor onderweg’. Haar moeder denkt ook aan alles. ‘En, krijgen twee handdoeken mee, stel dat jullie gaan zwemmen’.
Onderweg. Heerlijk, echte rust, alleen onze peddels die het water raken is wat je hoort.
Kijk af en toe om, geef Jasper een gulle lach, fijn zo samen hier helemaal afgelegen in de natuur. ‘Elke, nog een klein stukje, daar is een soort van strandje, even aanmeren misschien’?
Vond het prima, al een best stuk gehad. Niks aan gelogen. Een klein kanaaltje in. Maar hij wist de weg, dacht dat wij niet verder konden.
Ineens zie ik het. Dit vind je nooit als je hier niet bekend bent.
‘Jeetje, Jasper, wat een gave plek, hier kunnen we ook zwemmen’. Meren aan, mand mee, handdoeken op de grond. ‘Eerst zwemmen, of eerst drinken’?

Hij trekt zijn shirt al uit. ‘Wil graag eerst zwemmen, heb het warm’. ‘Doen we’. Ik sprint al richting het water, Ralf meteen achter mij aan. Gelijktijdig duiken wij er in.
Niet te diep. Spetter hem nat. Drukt mij al onder. Tis niet echt een jochie meer, al een hele jonge man, dat merk ik als hij mijn onder drukt.
Kom proestend boven. Pakt mijn handen vast, sorry, ging het niet te gek’? Moet lachen.
Trek ineens zijn benen onder hem weg, druk hem gelijk onder. ‘Pff, proest, dit niet verwacht’. ‘Kom hier jij’. Zijn handen om mijn middel. Sla direct mijn benen om hem heen, handen om zijn nek.
‘Zo, hij heeft door dat hij nu mij niet zo snel onder kan drukken, nu eventjes rustig mannetje’.
Heeft Jasper toch enigszins opgewonden dit geklier. Voel het bij mijn broekje. Snap het wel. Heeft het niet eens door dat ik het voel. Wel grappig. Houd hem nog even vast.
‘Jasper, geef hem een speels kusje, er uit gaan’?

Elkaar hand vast, gaan liggen, mand open. Heerlijk, had dorst, en lekkere broodjes. ‘Jasper, kijk naar zijn kruis, blij dat jij mee wilde, wist niet van deze mooie plek’.
Kijk weer schijn naar zijn kruis. Heeft nog steeds een stijve. ‘Jasper, vraag het eerst, geen probleem mee als ik alles uit doe, kan het sneller drogen’.
‘Moet jij weten, vind het geen probleem, ken je al lang genoeg ‘zusje’. Tis een schat.
‘Wacht, hij maakt mijn bandje los, help je even’. Mijn borsten lekker ‘vrij’. Ga achterover liggen, druk mijn broekje omlaag, leg alles in de zon. Jasper laat niet merken dat hij het ‘vreemd’ vindt mij naakt te zien. ‘Elske, hij bekijkt heel rustig mijn lichaam, moet zeggen dat je heel mooi bent’.
‘Hier, geef hem de zonnebrandcrême, wil jij mij even insmeren’. Met mijn rug naar hem toe. Voelt prettig. ‘Klaar’. Draai mij om. ‘Bijna, ook de voorkant’. ‘Oké’. Doet eerst netjes mijn buik. ‘Ehh, ja doe maar’. Hij raakt mijn borsten aan, heel voorzichtig smeert hij deze in. Voel het wel. Is meer dan fijn zo nu aan te worden geraakt. Ik word opgewonden van dit gestreel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *